Is it permissible for women to attend Tarawih prayer in the mosque?
Yes, it is permissible for women to attend Tarawih prayer in the mosque, provided they observe modesty, proper covering, and avoid mixing with men.
The Prophet ﷺ said: "Do not prevent the female servants of Allah from the mosques of Allah." [Bukhari and Muslim]
I`m infatuated with a man, is it permissible for me to make supplication that he falls in love with me and becomes my husband?
Islam has honored women by being proposed to by men, and not the other way around, so it is inappropriate for a woman to propose to a man since one who hastens in asking for a thing prematurely shall be punished by deprivation. In fact, such a phenomenon is the result of unlawful mixing between the two sexes.
What is the semi-circular structure attached to the Holy Kabah?
The semi-circular structure attached to the Holy Kabah is Hijr Al-Kabah (is a low wall originally part of the Kabah) and passing behind it is an obligation while making Tawaf because it is a part of the Holy Kabah. And Allah Knows Best.
For some time I have been searching for a guiding shaykh to teach me the spiritual path (*sulūk*) and the Islamic sciences, but I have not found one. What should I do?
All praise is due to Allah, and peace and blessings be upon our master, the Messenger of Allah.
There is abundant good in this Ummah, and the scholars who guide and nurture are never cut off. The student of knowledge should strive in seeking them out, ask diligently after them, and draw from their learning.
As for one who cannot find a guiding and nurturing shaykh, he should send abundant prayers and peace upon our master the Prophet (peace and blessings be upon him), while keeping constantly to dhikr and worship and abstaining from the forbidden. For that will bring him to his goal in traveling toward Allah the Exalted. Imam Muḥammad al-Sanūsī (may Allah have mercy on him) said: “I have seen it said by some of the imams of Sufism that whoever lacks shaykhs of spiritual training (shuyūkh al-tarbiyah) should increase his invocation of blessings upon the Prophet (peace and blessings be upon him), for by it he will reach his goal.”
The scholar Aḥmad Zarrūq al-Mālikī (may Allah have mercy on him) said in Qawāʿid al-Taṣawwuf (p. 86), rule no. 114: “Dhikr is the decree of sainthood (manshūr al-wilāyah). Whoever is given dhikr has been given the decree. Our shaykh Abū al-ʿAbbās al-Ḥaḍramī (may Allah be pleased with him) said: ‘Keep constantly to dhikr and abundant blessings upon the Messenger of Allah (peace and blessings be upon him), for it is a ladder, an ascent, and a path to Allah the Exalted when the seeker does not meet a guiding shaykh.’” And Allah Almighty knows best.